VISA Australia ETA - Algemene informatie

ETA business Visa Australië of ETA toeristenvisum Australië

Waarom Australia-ETA.com?

De site biedt waardevolle ondersteuning bij het verkrijgen van een visum Australiëvoor Nederlanders door het snel en gemakkelijk invullen vanhet eenvoudige online formulier. Deze steun wordt aan iedereen verleend die een reis naar Australië, zowel voor toeristische als zakelijke (business) reismotieven, maakt en een eVisitor Visa Australië of een ETA Visum aanvragen Australië nodig heeft. Op de site kunt u eenvoudig het aanvraagformulier voor een visum voor Australië, in het gedeelte Visum Australië online aanvragen, invullen. Voor alle informatie, over het verkrijgen van een ETA Business Visa Australië, of een ETA Toeristenvisum Australië, bij het terugkrijgen, bij diefstal, van het visum zelf, en nog veel meer, kunt u de pagina’s op de site doorbladeren. Op onze site (Australia-eta.com) kunt u een aanvraag indienen voor een eVisitor Visa Australië bestemd voor de Europese burgers en de ETA Visa gericht op niet-Europese onderdanen van bepaalde landen.

kiezen VISA ETA on-line formulier voor toerisme of zaken

 

Hieronder omschrijven we het verschil tussen de twee visum types voor Australië.

Wat betekent ETA Visum aanvragen Australië?

  • De ETA - Electronic Travel Authority - (subklasse 601) is bedoeld voor mensen die buiten het Australische grondgebied wonen en het land voor toeristische of zakelijke (business) reismotieven willen bezoeken.
  • Toestemming om in Australië, gedurende elke reis, voor maximaal 3 maanden te verblijven en is geldig voor 1 jaar vanaf de datum van uitgifte van het ETA Visa.
  • De ETA Visa Online kan gebruikt worden bij het opstarten van marktonderzoeken, het ondertekenen of herzien van een commercieel contract, deelname aan vakbeurzen congressen of seminars alleen als deze niet betaald zijn ( gesponsord), de zoektocht naar een toekomstige baan.
  • Met het ETA Visa heeft u geen toestemming om in Australië te werken.
  • Voor het aanvragen en invullen van het elektronische formulier ETA Visa, moet u een paspoort bezitten dat is afgegeven door een van de volgende landen:
    • USA
    • Canada
    • Japan
    • Maleisië
    • Singapore
    • Zuid-Korea
    • Brunei
  • Als u een geldige ETA Visa bezit, bent u voor ziektekosten tijdens uw verblijf in Australië niet gedekt, tenzijAustralië een verdrag met uw land heeft afgesloten betreffende de vergoeding van ziektekosten.
  • Met een ETA Visa Australië is het niet mogelijk te werken.

Wat betekent eVisitor Visa Australië?

  • Het eVisitor Visa voor Australië (subklasse 651) kan door toeristen en zakenlieden, die op het Europese continent verblijven, worden aangevraagd. U moet zich buiten Australië bevinden, wanneer u een aanvraag voor een eVisitor Visa Australië indient. U hoeft de aanvraag niet bij een immigratiedienst in te dienen, maar vanaf 2016 is het, ook bij ons, verplicht om online een aanvraag in te dienen.
  • Toestemming om in Australië, gedurende elke reis, voor maximaal 3 maanden te verblijven en is geldig voor 1 jaar vanaf de datum van uitgifte.
  • Voor het aanvragen en invullen van het elektronische formulier eVisitor Visa Australië, moet u een paspoort bezitten dat is afgegeven door een van de volgende landen:
    • Andorra, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Republiek San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk – Brits staatsburger, Vaticaanstad.
  • Er zijn 2 soorten visa voor Australië:
    • ETA Toeristenvisum Australië: Hiermee kunt u als toerist naar Australiëreizen, vrienden of familie bezoeken op het grondgebied van Australië, studeren in Australië voor maximaal drie maanden.
    • ETA Business Visa Australië: Kan gebruikt worden voor marktonderzoeken, zakelijke allianties, voorzien van handtekening of herziening van de contracten, deelnemen aan conferenties en seminars, tentoonstellingen. Met een Business Visa kunt u deelnemen aan commissies van officiële overheidsinstanties.
  • Met de eVisitor, toerist of business, is het niet mogelijk betaaldewerkzaamheden op locatie uit te voeren.

Algemene Informatie overzicht

De elektronische visa ETA en eVisitor, zijn bedoeld voor kort verblijf in Australië voor een vakantie of kort durend werk. Met deze visa kunt u geen commercieel bedrijf starten. Als u een zeer gespecialiseerd bedrijf in Australië wilt starten, moet u een aanvraag voor een visum voor tijdelijk werk "Temporary Work" (Short Stay Activiteit - Subklasse 400) op de overheid website indienen.

Het is raadzaam om een ETA Visumaanvraag Australië - eVisitor 14 dagen voor afreis naar Australië in te dienen. De autorisatie om naar Australië te mogen afreizen varieert van 1 tot 10 dagen, hoewel in de meeste gevallen het visum voor Australië al na een werkdag verstrekt wordt.

Als u met het hele gezin naar Australië op vakantie gaat,moet u voor elk gezinslid apart online een toeristenvisum aanvragen, inclusiefkinderen. Ook voor kinderen die bij de ouders op het paspoort zijn bijgeschreven moet een aanvraag voor een visum voor Australië apart ingediend worden. U moet tijdens uw verblijf in Australië aan deze voorwaarden voldoen. Bij overtreding van een van deze voorwaarden kan het visum (ETA / eVisitor) geannuleerd worden en moet u het land verlaten. Het document kanzowel via PayPal alsmet credit card betaald worden.

Vragen invullen voor ETA Visa Australië – eVisitor

U zult een eVisitor visumaanvraag voor Australië of ETA Visa online, ten minste twee weken voor de vermoedelijke afreisdatum moeten indienen. Bij uw aanvraag heeft u een geldig paspoort, eventueel een email adres en creditcard nodigom de online visumaanvraag te kunnen voltooien.

  • Het verzoek moet online ingediend worden op pagina Visums Anfrange
  • U moet het aanvraagformulier voor elke persoon apartindienen, met inbegrip van kinderen.
  • Als de aanvraagprocedure voltooid is, sturen we u een bevestigingsemail.
  • Sommige vragen worden verwerkt in een korte tijd, in sommige gevallen kan de verwerkingstijd oplopen van 24 uur/48 uur tot 7 werkdagen als gevolg van steekproef controles door de bevoegde autoriteiten.
  • Als u niet binnen de vastgestelde tijd een e-mail ontvangt,adviseren wij u ons contact formulier te gebruiken om informatie op te vragen.
  • Als uw ETA Visum aanvraag Australië - eVisitors goedgekeurd, zullen wij u, via email, een bevestiging van de toekenningtoesturen. Zorg voor een kopie, als u op reis bent in Australië, die het volgende bevat:
    1. Het aantal ETA – eVisitor visa toekenningen
    2. De aanvangsdatum van de geldigheid van het visum
    3. De voorwaarden van het visum

 

Hoe lang is een ETA online Visum voor Australië geldig?

  • Met het visum kunt u binnen 1 jaar Australië,zovaak als u wilt, inreizen. Elke keer kunt u voor maximaal drie maanden in Australië verblijven.

Verklaringen

Bij het invullen van de visumaanvraag voor Australië, verklaart u dat:

  • De verstrekte informatie volledig, correct en up-to-date en waarheidsgetrouw ingevuld is.
  • Uzich bewust bent dat een vals document of valse verklaring verstrekt in de visumaanvraag voor Australië of aan de Australische regering die niet uw identiteit kunnenaantonen, het verzoek tot inreizen geweigerdkan worden en u, en elk lid van uw huishouden, geen visum kan krijgen voor een vastgelegde periode.
  • U zich bewustbent dat, indien na het toekennen van een visum voor Australië, blijkt dat de door u verstrekte documenten frauduleus of onjuiste informatie bevatten, het visum vervolgens geannuleerd kan worden.

Waarschuwing: Het verstrekken van valse informatie is een ernstig misdrijf.

 

kiezen VISA ETA on-line formulier voor toerisme of zaken

We use cookies to improve our website and your experience when using it. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.