VISUM Australie ETA - Visa Australië, Hoe je het kunt aanvragen

Visa Australië eVisitor

Visum eVisitor Australie (subklasse 651) is bedoeld voor reizigers met een paspoort uitgegeven door één van de volgende Europese landen:

landen visa eVisitor australie

"Het eVisitor-visum voor Australië is 1 jaar geldig en biedt een maximale verblijfsperiode van drie maanden op Australisch grondgebied". Met eVisitor Australië hebt u de mogelijkheid om het grondgebied verschillende keren in te voeren tijdens de geldigheid ervan, en in Australië te blijven voor maximaal 3 maanden per keer.


Het visum van Evisitor Australië heeft twee varianten, eVisitor voor toerisme en eVisitor Business, we kunnen hier het verschil zien:

Tourist Visum Australië eVisitor

Met het toeristenvisum eVisitor Australië kunt u:

  • Het land bezoeken als toerist
  • Bezoek aan vrienden en familieleden die woonachtig zijn in Australië
  • Studie volgen voor een maximale duur van 3 maanden

Visum Business Australië eVisitor

Met het visum voor eVisitor business in Australië kunt u:

  • Marktonderzoeken starten met lokale bedrijven voor toekomstige samenwerking, ondertekening of onderhandeling van arbeidscontracten
  • Onderzoek ter plaatse uitvoeren voor een mogelijke transfer naar Australië, inclusief het zoeken naar een baan en een huis.
  • Deelnemen deel aan seminars, conferenties en beurzen, op voorwaarde dat u hiervoor geen contante vergoeding ontvangt.

Met het visum eVisitor voor Australië, ongeacht of het om toeristen of bedrijven gaat, is het mogelijk om vrijwilligerswerk te verrichten als:

  • Het belangrijkste doel van het bezoek aan Australië toerisme is en vrijwilligerswerk is die gevolg van hiervan is.
  • Voor de vrijwilligersdienst wordt u niet betaald. Er is alleen een vergoeding van kosten die maaltijden, accommodatie, vervoer kunnen omvatten.
  • Als vrijwilligerswerk niet kan worden gedaan door een regelmatig betaalde Australische inwoner (dwz als u betaald werk van een lokale inwoner weghaalt).

Belangrijk: met het Australische eVisitor toeristenvisum en met het Australische eVisitor zakenvisum, kunt u NIET voor dit doel werken. Voor dit doel zijn er andere soorten Visum beschikbaar.

Kenmerken en methoden voor het aanvragen van een Visum Australië eVisitor

Laten we nu verder gaan met het aanvragen van de Visum Australië eVisitor, met vermelding van de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om een eVisitor te verkrijgen.

U kunt profiteren van een Australische toeristenvisum eVisitor (of Business) als:

  • Bezoek aan Australië alleen tijdelijk voor toeristische of algemene zakelijke doeleinden zijn.
  • Op het moment dat u Australië Evisitor Visum aanvraagt, bent u materieel buiten het Australische territorium
  • U bent in het bezit van een in aanmerking komend paspoort voor de visumaanvraag van Evisitor
  • U bent niet ziek met actieve tuberculose wanneer u op Australisch grondgebied aankomt.
  • U bent in geen enkel land veroordeeld voor misdaden waarvan de gevangenisstraf twaalf maanden of langer is. Als u een strafrechtelijke veroordeling hebt gehad (lees artikel Aanvraag visum Australie (ETA-eVisitor) met strafblad ), is het juiste visum dat moet worden aangevraagd een Visitor Visum (Subklasse 600).

 

Uw visum voor Australië eVisitor is elektronisch gekoppeld aan het paspoortnummer dat u gebruikte voor het verzoek. U moet hetzelfde paspoort gebruiken om te reizen. Als het paspoort dat u gebruikte voor het eVisitor-verzoek gewijzigd is als gevolg van een verlies of omdat u gedwongen bent om het te verlengen, moet u voor uw vertrek een nieuw Australisch visum aanvragen. Als u zich op Australisch grondgebied bevindt en een nieuw paspoort krijgt, uitgegeven door het consulaat of de ambassade van uw land, heeft u geen nieuwe Visum eVisitor nodig.

Als u een toeristenvisum Australië heeft en u vraagt een andere aan (bijvoorbeeld omdat de voormalige is verlopen of omdat je je realiseert dat je een fout hebt gemaakt), op het moment dat het tweede verzoek is goedgekeurd, annuleert automatisch het vorige visum en vervangt het. Als je je al op Australische grondgebied bevindt, en je moet in Australië blijven langer dan drie maanden, moet u weten dat het visum eVisitor (subklasse 651) niet kan worden uitgebreid en daarom moet u een ander Australisch toeristenvisum genoemd Visitor Visum aanvragen (subklasse 600) en de aanvraag kan zelfs worden ingediend als u zich in Australië bevindt.

Als u een ander soort visum voor Australië nodig heeft, neem dan contact met ons op of neem contact op met uw dichtstbijzijnde immigratie kantoor. Dit komt omdat de nieuwe eVisitor aanvraag van de eerder afgegeven visum zou vervangen, en in dit geval zou het eVisitor-visum minder gunstige voorwaarden kunnen hebben in vergelijking met het vorige visum.

U moet weten dat elke persoon die naar Australië gaat zijn of haar Visum voor Australië eVisitor nodig heeft. Als u met uw gezin reist, en zijn er kinderen of baby's, ook zij moeten een individueel eVisitor-visum hebben.

Visa Australië - Hoe je het kunt aanvragen

Dien uw visumaanvraag in voor Australië eVisitor

Het visum van Evisitor kan alleen online worden aangevraagd en het is voldoende om het aanvraagformulier voor een Visum voor Australië eVisitor in te vullen. Zorg ervoor dat u voor het aanvragen het juiste paspoort hebt voor visumaanvragen, een e-mailadres om te communiceren en een creditcard om de aanvraag in te vullen.

Stappen voor het aanvragen van toeristenvisum Australië eVisitor (of business)

Laten we nu een lijst maken van de verschillende stappen om de Visum eVisitor-aanvraag in te dienen

De online aanvraag moet worden ingediend door het juiste eVisitor-aanvraagformulier in te vullen

U moet één visumaanvraag eVisitor invullen voor elk gezinslid inclusief kinderen, of voor elke persoon in de groep waarmee u reist.

Zodra de aanvraag is voltooid en de aanvraag is verzonden, ontvangt u een e-mail met de details van de aanvraag

Wacht !! Het antwoord zal per e-mail worden verzonden, zorg ervoor dat u het adres correct hebt geschreven. 75% van de verzoeken wordt binnen een paar uur verwerkt, terwijl voor het resterende deel moet worden gewacht tot een maximum van 3 werkdagen. Voor een fractie van de verzoeken, domt de uiteindelijke beslissing, pas na enkele dagen, vooral als u de autoriteiten aanvullende informatie nodig hebben, zoals verklaringen, werkdocumenten, bankafschriften, foto's en ga zo maar door. In dit geval zullen onze gespecialiseerde medewerkers u snel informeren.

Als uw visum eVisitor wordt goedgekeurd, ontvangt u in de e-mail box, een brief met als onderwerp "ETA-eVisitorDocument", die aan alle voorwaarden van het visum Australië eVisitor zal aangeven en de bijgevoegde documenten van de goegekeurde Visum (met header VISUM GRANT NOTICE ). Bewaar deze kopie, deze bevat:

- Het toekenningsnummer van uw eVisitor
- De geldigheidsdatum voor uw eVisitor
- De voorwaarden die u moet respecteren voor de eVisitor

 

Facsimile visum Australië eVisitor goedgekeurd, verzonden per post

Kopie van Visum eVisitor Australië

Kopie van Visum eVisitor Australië

 

Het is mogelijk dat de eVisitor aanvraag geen gunstige beslissing heeft gegeven (bijvoorbeeld een strafblad hebben dat niet schoon is en voldoen niet de "Fact Sheet"- de vereiste van karakter), dat wil zeggen dat u geen visum gekregen hebt voor Australië, in dit geval u ontvangt een e-mail met de redenen voor de weigering. De enige optie om een reisvisum voor Australië te krijgen, is naar het dichtstbijzijnde Australische consulaat of de ambassade te gaan.

Belangrijk: om problemen te voorkomen als gevolg van vertragingen bij het verlenen van het eVisitor Australië-visum, is het altijd goed om minimaal 72 uur voor vertrek een visum aan te vragen. Indien mogelijk moet de visumaanvraag voor Australië boven aan de reisorganisatie worden geplaatst. Voordat u een visum aanvraagt, zullen er minder problemen zijn.

 

Visum aanvragen Australië EVISITOR

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring te verbeteren bij het gebruik ervan. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u deze kunt verwijderen.