VISUM Australie ETA - ETA Australië, hoe je het kunt aanvragen

Visa Australië ETA

Het acroniem ETA staat voor Electronic Travel Authority (subklasse 601) is een visum bestemd voor reizigers met het staatsburgerschap van een van de volgende landen:

 Landen die in aanmerking komen-voor de ETA australie Visa

 

Met het Australische ETA-visum kunt u Australië bezoeken als toerist of bedrijf, heeft een duur van 1 jaar met een maximum verblijf van 3 maanden voor elke reis. Het ETA Australië Visum geef meerdere invoer toe, dwz hiermee is het mogelijk om tijdens de geldigheidsperiode meerdere keren naar Australië terug te keren.

Wat het Evisitor-visum betreft, ook voor het ETA Australië-visum zijn er twee varianten, afhankelijk van het feit of de reis voor toeristische of commerciële doeleinden is. Om te overwegen dat de kenmerken van de twee Visums gelijkwaardig zijn, maar voor beter begrip zullen we deze kenmerken opnoemen.

Toeristenvisum Australië ETA

Met de toeristenversie van het ETA-visum voor Australië kun je:

  • Bezoeken Australië als toerist
  • Vrienden en familieleden bezoeken die woonachtig zijn in Australië
  • Studie volgen voor een maximale duur van 3 maanden

Visum voor Australië ETA Business

Met deze variant van ETA Australië Visum kunt u:

  • Een commercieel onderzoek ondernemen bij Australische bedrijven voor toekomstige samenwerkingsverbanden met bedrijven
  • Marktonderzoeken starten voor het zoeken naar een toekomstige baan en voor de mogelijkheid van een definitieve overdracht.
  • Onderhandelen, ondertekenen of bekijken van commerciële-contracten of werkcontracten
  • Deel nemen aan seminaris, conferenties en beurzen, op voorwaarde dat u hiervoor geen vergoeding ontvangt. 

Zoals gezegd, ETA Australië is 1 jaar geldig met een maximaal verblijf op het grondgebied van 3 maanden. Als u al in Australië zit met een ETA Visum (subklasse 601), en u moet langer dan 3 maanden op het grondgebieden van Australië blijven voor een periode langer dan drie maanden, dan kunt u de duur van uw verblijf verlengen door het aanvragen van een ander type, bijvoorbeeld de toeristenvisum – Visitor Visum (subklasse 600).

De voorwaarden waaraan moet worden voldaan om het ETA-visum voor Australië te verkrijgen

U kunt een ETA-visum voor Australië aanvragen als:

  • U hebt een paspoort dat geschikt is voor de aanvraag. Het hangt af van het land van staatsburgerschap
  • als je als toerist of voor algemene zaken naar Australië reist
  • als u zich op het moment van het verzoek buiten het Australische grondgebied bevindt
  • als je niet ziek bent met tuberculose
  • en je hebt geen strafrechtelijke veroordelingen voor misdrijven wiens straf 12 of meer maanden gevangenisstraf is. Als u een strafrechtelijke veroordeling hebt gehad, moet u een bezoekersvisum (subklasse 600) aanvragen in plaats van een ETA Australië. Als u aankomt met een Australisch ETA-visum met een strafrechtelijke veroordeling, kunt u bij aankomst op Australisch grondgebied worden geweigerd en worden teruggestuurd.

Belangrijk: met het ETA-visum van Australië is het absoluut onmogelijk om te werken. Hiervoor moet een ander type Australische visumaanvraag worden ingediend (bijv. Working Holiday Visum of Student Visum).

Een visum voor ETA in Australië is elektronisch gekoppeld aan het paspoortnummer dat u gebruikte om de aanvraag in te vullen. Er is geen fysieke stempel of etiket aan het paspoort gehecht. Als u goedkeuring krijgt, zullen de visumspecificaties en de daadwerkelijke aanwezigheid ervan toegankelijk zijn en worden bekeken door het grondpersoneel van de luchtvaartmaatschappij op het moment van inchecken. Als het ETA Australië -visum niet op de terminal verschijnt op het moment van instappen, mag u niet instappen. In dit geval kan het personeel een dringende aanvraag indienen tegen een meerprijs. Als het paspoort dat wordt gebruikt voor de ETA Australië -aanvraag om welke reden dan ook vóór vertrek wordt gewijzigd, is een nieuw ETA-visum voor Australië vereist.

Visa Australië ETA - hoe je het kunt aanvragen

Online aanvraag voor ETA-visum voor Australië

U kunt uw aanvraag voor een ETA-visum voor Australië online indienen op onze website. Vul eenvoudig en snel het aanvraagformulier in op de pagina ETA Australië aanvragen. Het aanvraagformulier moet alle nodige en juiste informatie bevatten, aangeven of u een toeristen- of zakenvisum aanvraagt, persoonlijke informatie en paspoortgegevens en het woonadres dat strikt buiten het Australische grondgebied moet liggen en tenslotte beantwoord vragen met betrekking tot strafregisters. We raden aan dat u gegevens invoert die overeenkomen met de werkelijkheid en probeer geen fouten te maken.

Het verstrekken van valse gegevens staat gelijk aan criminaliteit

 Voorbeeld van een ETA-visum voor Australië, gevalideerd, per e-mail verzonden

Kopie van een ETA-visum voor Australië

Kopie van een ETA-visum voor Australië

Als u een visum ETA en een ander verzoek om ETA, bijvoorbeeld omdat het eerst komt tot een einde, of omdat je beseft dat je een fout gemaakt hebt bij het invullen van de aanvraag, op het moment dat de tweede aanvraag wordt doorgestuurd en goedgekeurd, annuleert het automatisch de vorige Australische Visum en vervangt deze.

Als u met uw gezin naar Australië gaat, moet elk lid van uw gezin een individueel ETA-visum voor Australië hebben, inclusief kinderen en baby's.

Na het verzoek om ETA Visum Australië is ingediend, vindt u in de meeste gevallen het antwoord binnen een paar uur, en als de ETA wordt goedgekeurd, ontvangt u via e-mail een bericht over de verlening van het Australische visum, en in de e-mail alle voorwaarden van de ETA en het referentienummer van de aanvraag voor eventuele geldigheidscontroles.

 

Visum Australië ETA

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring te verbeteren bij het gebruik ervan. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u deze kunt verwijderen.