VISUM Australie ETA - Andere soorten Visum voor Australië

Reis naar Australië: Visa eVisitor, Visum voor Australie ETA, informatie

Andere soorten Visum voor Australië

Visa Australie

Hoewel onze site verantwoordelijk is voor het volgen van reizigers voor het aanvragen en verkrijgen van een Australisch Evisitor-visum voor Europese burgers, en ETA Australië-visum voor burgers van bepaalde staten, waaronder Amerikanen, Canadezen, Japanners, Koreanen, Maleisiërs en Singapore, zullen we een korte beschrijving geven van de belangrijkste visa Australie, dit omdat een groot deel van de reizigers die naar Australië gaan, zo gefascineerd blijven door het leven op het grondgebied dat ze besluiten zich rond te reizen en op het continent te werken.

Toeristenvisum voor Australie - Bezoekersvisum Subklasse 600

Dit visum voor Australië is bedoeld voor reizigers die niet over de noodzakelijke voorwaarden beschikken om een eVisitor-visum of een ETA Australië-visum te krijgen, bijvoorbeeld het land van staatsburgerschap behoort niet tot het visum voor het Evisitor-visum en het ETA-visum. Met het Visitor Visa kunt u het Australische territorium bezoeken voor zowel toeristische als zakelijke doeleinden en kunt u op het grondgebied verblijven tot een maximum van 12 maanden in een totale periode van 24 maanden. Mag een maximale duur van 10 jaar hebben, maar de maximale duur wordt vastgesteld door de autoriteiten. Dit type Australisch visum kan ook verplicht zijn als je al op Australisch grondgebied bent met een ETA Australië Visum (subklasse 601) en je verblijfsduur wilt verlengen. U kunt dit doen met het Visitor Visa (SC 600).

Student Australie Visum (Student Visa)

Visa Australie student

Het is één van de meest populaire Australische Visum. Het is de beste oplossing voor ervaren van een studenten verblijf in Australië. Het visum voor studenten in Australië kan maximaal 5 jaar geldig zijn of in het slechtste geval is het studentenvisum van Australië geldig voor de duur van de cursus. Het studentenvisum biedt de mogelijkheid om parttime te werken om de verblijfkosten op het grondgebied te verzekeren. Dit visum is voor studenten die naar Australië komen om voltijds te studeren aan een Australische onderwijsinstelling. Essentiële eis voor deelname aan het studentenvisum Australië is om 80% van de lessen bij te wonen, of het nu gaat om een middelbare school of taalcursus Engels. Als je een universitaire opleiding of een masterdiploma volgt, waarbij de frequentie van de lessen niet belangrijk is, maar het resultaat van de examens, dan is er in deze gevallen geen verplichte aanwezigheid. Als u jonger bent of een eigen gezin hebt, kunnen gezinsleden worden opgenomen in het Australische studentenvisum en u vergezellen naar Australië met bijbehorende documentatie. De kosten van het studentenvisum voor Australië zijn $ 560 met een vrijlatingstijd van 13 tot 50 dagen. Als u een Australisch studentenvisum wilt aanvragen, moet u eerst bewijzen dat u bent ingeschreven voor een studie in Australië, waarbij u betaalt voor toegangsprijzen, boeken en een ziekteverzekering.

Met het studentenvisum kun je:

  • studeren fulltime
  • part-time werken
  • vraag het aan, zelfs als u zich op Australisch grondgebied bevindt, dan als een verlenging van een ander Australisch visum (Australië ETA Visum) of om het te vervangen (Evisitor Australië Visum)

Working Holiday Visum (Visum for Australië job vakantie) subklasse 417

Visa Autsralie student WHv

Misschien is het wel het meest bekende en meest gevraagde visum voor Australië en het meest geschikt voor een lange periode van vakantie en werk in Australië. Met dit visum kunt u Australië verkennen, terwijl u werkt. Het is een tijdelijk visum dat culturele uitwisseling en nauwere banden tussen Australië en in aanmerking komende landen aanmoedigt.

Het is een Australisch visum voor jongeren tussen de 18 en 31 jaar (u denkt eraan om de leeftijd te verhogen tot 35 jaar). Het is een jaar geldig en laat toe om in Australië te werken. Het is mogelijk om het voor het tweede jaar te vernieuwen op voorwaarde dat u gedurende 88 dagen in het eerste jaar van het visum dienst heeft gedaan in een landelijk gebied (bijvoorbeeld op een boerderij). Het doel van het Australische WHV-visum is om jonge mensen van verschillende nationaliteiten de mogelijkheid te bieden het Australische continent te ontdekken, het in al zijn aspecten te bezoeken en te werken om de kosten van levensonderhoud te betalen. Jonge mensen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan eenvoudige banen die de mogelijkheid bieden om om het grondgebied te leven met meer vrijheid om de gewoonten en gebruiken van de lokale bevolking te kennen.

De Australische WHV-visumaanvraag kan online worden ingediend en in het geval van een eerste verzoek moet u zich buiten Australië bevinden. Het is mogelijk om het Australische WHV-visum slechts één keer te gebruiken, met uitzondering van verlenging. Hiermee kunt u parttime of fulltime werken. U kunt maximaal 6 opeenvolgende maanden bij dezelfde werkgever werken. Je kunt ook studeren, maar in tegenstelling tot Visum eVisitor, ETA, Visitor Visum, is de maximale periode 4 maanden. De tijd die nodig is om het WHV-visum te verlenen varieert van 12 tot 40 dagen en de kosten zijn variabel.

Visa Australie voor medische behandeling (subklasse 602)

Visa Australie medische behandeling

Het Australische medische visum stelt mensen in staat om naar Australië te reizen:

  • Voor medische behandeling of raadplegingen;
  • Ondersteuning van een persoon die medische zorg nodig heeft, die dit visum heeft of heeft aangevraagd;
  • Het geven van een orgaan;

Wie kan dit visum krijgen?

U kunt dit visum voor Australië krijgen als:

  • U heeft een medisch behandelplan of een medisch onderzoek in Australië
  • U staat op het punt een orgaan aan iemand te geven
  • U komt aan met een orgaandonor of een patiënt die dit visum aanvraagt
  • U staat op het punt om een orgaan te ontvangen van iemand die met u naar Australië gaat
  • U bent in Australië en u bent minstens 50 jaar oud, en u bent om gezondheidsredenen een permanent visum geweigerd

Om dit visum te verkrijgen, moet je ook:

  • Voldoen aan financiële, gezondheids-en karaktervereisten
  • Geen ziekten hebben die een bedreiging kunnen vormen voor de volksgezondheid

Australische visumduur voor medische behandeling

Dit visum is over het algemeen geldig voor de duur van het behandelplan of kan afhankelijk zijn van aangepaste omstandigheden.

Als je in Australië bent:

het visum wordt meestal verleend voor maximaal 12 maanden.

Als je buiten Australië bent:

het visum wordt meestal verleend voor maximaal drie maanden. De eerste stap om een visum aan te vragen voor Australië is met behulp van het 48ME-formulier

Onze gids voor het aanvragen van een visum voor Australië kan een grote hulp zijn.

 

Visa Australie

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring te verbeteren bij het gebruik ervan. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u deze kunt verwijderen.