Facebook Pixel Algemene Informatie overzicht

ETA business Visa Australië of ETA toeristenvisum Australië

Algemene Informatie overzicht

De elektronische visa ETA en eVisitor, zijn bedoeld voor kort verblijf in Australië voor een vakantie of kort durend werk. Met deze visa kunt u geen commercieel bedrijf starten. Als u een zeer gespecialiseerd bedrijf in Australië wilt starten, moet u een aanvraag voor een visum voor tijdelijk werk "Temporary Work" (Short Stay Activiteit - Subklasse 400) op de overheid website indienen.

Het is raadzaam om een ETA Visumaanvraag Australië - eVisitor 14 dagen voor afreis naar Australië in te dienen. De autorisatie om naar Australië te mogen afreizen varieert van 1 tot 10 dagen, hoewel in de meeste gevallen het visum voor Australië al na een werkdag verstrekt wordt.

Als u met het hele gezin naar Australië op vakantie gaat,moet u voor elk gezinslid apart online een toeristenvisum aanvragen, inclusiefkinderen. Ook voor kinderen die bij de ouders op het paspoort zijn bijgeschreven moet een aanvraag voor een visum voor Australië apart ingediend worden. U moet tijdens uw verblijf in Australië aan deze voorwaarden voldoen. Bij overtreding van een van deze voorwaarden kan het visum (ETA / eVisitor) geannuleerd worden en moet u het land verlaten. Het document kanzowel via PayPal alsmet credit card betaald worden.

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring te verbeteren bij het gebruik ervan. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u deze kunt verwijderen.